Overblik via internettet - se-web.dk

Med en SE-WEB installation kan du overvåge vandværket hjemmefra kontoret. Det giver en stor grad af fleksibilitet og kan spare dig for mange inspektionsrunder. Online funktionen giver dig masser af muligheder for dataoverførsel, alarmer, overvågning, datalogning og rapportudskrivning.

Hvis online-delen giver problemer, så læs guiden, som vil hjælpe dig trin for trin: Klik her for at se guide.

 

Overvågning med SE-WEB

 

SE-WEB giver der mulighed for at overvåge dit vandværk, så du altid er sikker på normal og stabil drift. 

 

 


 

Alarm ved driftforstyrelser

 

Hvis der opstår akut forstyrrelser i driften, bliver der sendt en alarmbesked pr. SMS. For at se hvad alarmen drejer sig om, logger man ind på sit SE-WEB.

 

Der kan kobles op til 10 personer til at modtage alarmbeskeder fra vandværket. De 10 personer er i en prioriteret rækkefølge, og en af gangen vil de modtage alarmbeskeden med 15 min. mellemrum.

 

Hvis person nummer 3 reagere på alarmbeskeden og kvitterer herfor, bliver der sendt en kvittering til person nummer 1 og 2 med besked om, at der er kvitteret for alarmen. Det sikre, at dem som har fået alarmen er informeret om, at der er en person på sagen.  

 

 

 

 

    

 

 

 


 

Rapporter fra SE-WEB

 

Hver uge modtager du en række rapporter, som hjælper dig med at give et overblik over driften på vandværket.

 

Nedenfor ser du et eksempel på en ugerapport.   

 

 


 

Overblik og styring af vandvæket

 

Vores PLC-baseret styresystem understøtter hele maskindelen på et vandværk, herunder råvandsanlæg, iltningsanlæg, filteranlæg, udpumpningsanlæg, rentvandsbeholder, fældebeholder, osv.

 

Læs mere om styring, registrering og overvågning af vandværket 


Links